Nabeschouwing Reggina - Alessandria (1-0) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Reggina het zondag 15 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alessandria.

Via de Reggina - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reggina - Alessandria (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Reggina en Alessandria is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reggina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Acerbi in de 22e minuut, waardoor Reggina met een man minder kwam te staan. In de 52e minuut was het Reggina dat via F. Zizzari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 59e minuut moest Alessandria verder met een man minder nadat B. Machado een rode kaart had gekregen. Het lukte Reggina in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 80e minuut werd C. Camillucci van Alessandria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Alessandria het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reggina - Alessandria
1
0
LIVE Reggina - Alessandria 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reggina - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor M. Negrini Alessandria
22' Rode kaart Reggina Rode kaart voor F. Acerbi Reggina
52' Doelpunt Reggina Doelpunt F. Zizzari Reggina
58' Wissel Alessandria Wissel A. Cuneaz voor R. Pucino Alessandria
59' Rode kaart Alessandria Rode kaart voor B. Machado Alessandria
59' Wissel Alessandria Wissel S. Romeo voor V. Cammaroto Alessandria
67' Wissel Reggina Wissel A. Viola voor O. Sy Reggina
69' Wissel Reggina Wissel A. Barillà voor F. Zizzari Reggina
80' Rode kaart Alessandria Rode kaart voor C. Camillucci Alessandria
83' Wissel Alessandria Wissel L. Damonte voor F. Artico Alessandria
87' Wissel Reggina Wissel V. Camilleri voor L. Laverone Reggina