Nabeschouwing Salerno - Südtirol (0-2) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Salerno het zondag 8 augustus 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Südtirol.

Via de Salerno - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salerno - Südtirol (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Salerno en Südtirol is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Südtirol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Südtirol op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Romano. Helaas voor Südtirol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Südtirol dat via A. Romano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut moest Salerno verder met een man minder nadat V. Pepe een rode kaart had gekregen. Het lukte Südtirol in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Salerno - Südtirol
LIVE Salerno - Südtirol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salerno - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor A. Campo Südtirol
32' Doelpunt Südtirol Doelpunt M. Romano Südtirol
57' Doelpunt Südtirol Doelpunt A. Romano Südtirol
58' Wissel Südtirol Wissel A. Burato voor H. Fink Südtirol
61' Wissel Salerno Wissel V. Pepe voor A. Tricarico Salerno
61' Wissel Salerno Wissel D. Cirillo voor S. Russo Salerno
68' Wissel Südtirol Wissel M. Fischnaller voor A. Romano Südtirol
73' Wissel Salerno Wissel M. Falzerano voor R. Merino Salerno
82' Wissel Südtirol Wissel H. Fischnaller voor A. Campo Südtirol
93' Rode kaart Salerno Rode kaart voor V. Pepe Salerno