Nabeschouwing Sorrento - Catanzaro (6-0) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Sorrento het zondag 8 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Catanzaro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Italia in Sorrento.

Via de Sorrento - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sorrento - Catanzaro (6-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sorrento en Catanzaro is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Sorrento. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Sorrento op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Grassi. Helaas voor Sorrento werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Sorrento dat via Paulinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Manco dacht na 52 minuten te scoren voor Sorrento, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Sorrento via R. De Giosa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Sorrento via A. Vaccaro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde H. Erpen namens Sorrento. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sorrento - Catanzaro
6
0
LIVE Sorrento - Catanzaro 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sorrento - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor A. Gatto Catanzaro
0' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor G. Benincasa Catanzaro
5' Doelpunt Sorrento Doelpunt D. Grassi Sorrento
49' Penalty Sorrento Penalty Paulinho Sorrento
52' Doelpunt Sorrento Doelpunt G. Manco Sorrento
61' Wissel Sorrento Wissel M. Armellino voor Togni Sorrento
61' Wissel Catanzaro Wissel A. Bove voor G. Di Meglio Catanzaro
68' Wissel Sorrento Wissel C. Corsetti voor G. Manco Sorrento
70' Doelpunt Sorrento Doelpunt R. De Giosa Sorrento
70' Wissel Catanzaro Wissel A. Carrozza voor F. Santaguida Catanzaro
73' Doelpunt Sorrento Doelpunt A. Vaccaro Sorrento
75' Wissel Sorrento Wissel G. Pignalosa voor A. Vaccaro Sorrento
81' Doelpunt Sorrento Doelpunt H. Erpen Sorrento
88' Wissel Catanzaro Wissel P. Benincasa voor A. Gatto Catanzaro