Nabeschouwing Ternana - Spezia (3-1) || Coppa Italia 2010/2011

Zondag 8 augustus 2010 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Ternana het zondag 8 augustus 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Libero Liberati (Terni) in Terni.

Via de Ternana - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ternana - Spezia (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Ternana en Spezia is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ternana. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Lazzaro. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Ternana dat via G. Noviello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 22e minuut moest Spezia verder met een man minder nadat A. Comazzi een rode kaart had gekregen. Het lukte Ternana in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 55e minuut scoorde Ternana via A. Savi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Ternana via V. Nitride de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ternana - Spezia
3
1
LIVE Ternana - Spezia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ternana - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Ternana Gele kaart voor A. Arrigoni Marocco Ternana
0' Gele kaart Spezia Gele kaart voor O. Herzan Spezia
0' Gele kaart Spezia Gele kaart voor V. Grieco Spezia
9' Doelpunt Spezia Doelpunt N. Lazzaro Spezia
15' Doelpunt Ternana Doelpunt G. Noviello Ternana
22' Rode kaart Spezia Rode kaart voor A. Comazzi Spezia
46' Wissel Ternana Wissel F. Grieco voor P. Borghetti Ternana
52' Wissel Ternana Wissel A. Savi voor F. Concas Ternana
55' Doelpunt Ternana Doelpunt A. Savi Ternana
59' Wissel Spezia Wissel E. Chianese voor G. Capuano Spezia
64' Doelpunt Ternana Doelpunt V. Nitride Ternana
67' Wissel Spezia Wissel C. Ferrarese voor A. Cesarini Spezia
80' Wissel Ternana Wissel J. Alessandro voor G. Noviello Ternana
84' Wissel Spezia Wissel L. Lollo voor V. Grieco Spezia