Nabeschouwing Udinese - Padova (4-0) || Coppa Italia 2010/2011

Woensdag 27 oktober 2010 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2010/2011 neemt Udinese het woensdag 27 oktober 2010 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Padova.

Via de Udinese - Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Padova (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Padova is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Floro Flores. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Udinese dat via B. Corradi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Angella dacht na 43 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Udinese via B. Corradi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Padova
4
0
LIVE Udinese - Padova 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Cuadrado Udinese
0' Gele kaart Udinese Gele kaart voor F. Forestieri Udinese
0' Gele kaart Padova Gele kaart voor D. Vantaggiato Padova
21' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Floro Flores Udinese
26' Doelpunt Udinese Doelpunt B. Corradi Udinese
43' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Angella Udinese
46' Wissel Udinese Wissel C. Zapata voor M. Domizzi Udinese
57' Doelpunt Udinese Doelpunt B. Corradi Udinese
58' Wissel Padova Wissel M. Cuffa voor T. Trevisan Padova
63' Wissel Padova Wissel D. Di Gennaro voor A. Rabito Padova
68' Wissel Udinese Wissel K. Asamoah voor F. Forestieri Udinese
77' Wissel Padova Wissel D. Vantaggiato voor A. Filippini Padova
81' Wissel Udinese Wissel M. Vydra voor A. Floro Flores Udinese