Nabeschouwing Milan - Novara (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2011/2012

Woensdag 18 januari 2012 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Milan het woensdag 18 januari 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Milan - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Novara (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Novara is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 24e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van S. El Shaarawy. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Novara dat via I. Radovanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Alexandre Pato dacht na 100 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Milan - Novara
2
1
LIVE Milan - Novara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Milan Doelpunt S. El Shaarawy Milan
54' Wissel Novara Wissel D. Jensen voor F. Marianini Novara
58' Wissel Milan Wissel Alexandre Pato voor F. Inzaghi Milan
63' Wissel Novara Wissel R. Rubino voor T. Morimoto Novara
77' Wissel Novara Wissel Jeda voor M. Centurioni Novara
82' Wissel Milan Wissel Robinho voor U. Emanuelson Milan
86' Gele kaart Novara Gele kaart voor R. Rubino Novara
89' Doelpunt Novara Doelpunt I. Radovanovic Novara
91' Wissel Milan Wissel I. Abate voor L. Antonini Milan
92' Gele kaart Novara Gele kaart voor I. Radovanovic Novara
92' Gele kaart Milan Gele kaart voor Robinho Milan
96' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Nocerino Milan
100' Doelpunt Milan Doelpunt Alexandre Pato Milan
104' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Merkel Milan
114' Gele kaart Novara Gele kaart voor M. Morganella Novara
115' Gele kaart Novara Gele kaart voor S. García Novara
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Novara
Opstellingen Milan - Novara

Voorbeschouwing Milan - Novara

Milan en Novara spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Novara in de Coppa Italia vond plaats op 13 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Novara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.