Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2012/2013

Woensdag 9 januari 2013 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Juventus het woensdag 9 januari 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Milan is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Juventus dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 6e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van S. El Shaarawy. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Juventus dat via S. Giovinco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. M. Vucinic dacht na 96 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Juventus die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Milan
2
1
LIVE Juventus - Milan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Milan Doelpunt S. El Shaarawy met assist van K. Boateng Milan
13' Doelpunt Juventus Doelpunt S. Giovinco Juventus
17' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Mexès Milan
30' Gele kaart Milan Gele kaart voor K. Boateng Milan
65' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Vidal Juventus
65' Wissel Juventus Wissel M. Vucinic voor S. Giovinco Juventus
71' Wissel Milan Wissel M. Niang voor G. Pazzini Milan
71' Wissel Milan Wissel Bojan voor U. Emanuelson Milan
77' Wissel Juventus Wissel A. Pirlo voor L. Marrone Juventus
84' Wissel Juventus Wissel P. De Ceglie voor S. Lichtsteiner Juventus
91' Wissel Milan Wissel B. Traoré voor M. Ambrosini Milan
96' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Vucinic met assist van P. De Ceglie Juventus
101' Gele kaart Milan Gele kaart voor R. Montolivo Milan
113' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Vucinic Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Milan
Opstellingen Juventus - Milan

Voorbeschouwing Juventus - Milan

Juventus en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Milan in de Coppa Italia vond plaats op 20 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Milan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.