Nabeschouwing Lazio - Robur Siena (1-1) (4-1 na strafschoppen) || Coppa Italia 2012/2013

Woensdag 19 december 2012 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Lazio het woensdag 19 december 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Robur Siena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Robur Siena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Robur Siena (1-1) (4-1 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Robur Siena is geëindigd in een overwinning voor Lazio. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Lazio het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-1 gewonnen werd.

In de 56e minuut dacht Robur Siena op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Cana. Helaas voor Robur Siena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 95e minuut was het Lazio dat via M. Ciani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-1 score in het voordeel van Lazio, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Robur Siena
1
1
LIVE Lazio - Robur Siena 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Robur Siena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor C. Del Grosso Robur Siena
55' Wissel Robur Siena Wissel M. Larrondo voor E. Bogdani Robur Siena
56' Eigen doelpunt Robur Siena Eigen doelpunt L. Cana Robur Siena
63' Wissel Lazio Wissel C. Ledesma voor O. Onazi Lazio
63' Wissel Lazio Wissel S. Mauri voor C. Brocchi Lazio
72' Wissel Robur Siena Wissel F. Bolzoni voor F. Valiani Robur Siena
83' Wissel Lazio Wissel A. Rozzi voor M. Diakité Lazio
87' Wissel Robur Siena Wissel R. Rodríguez voor G. DAgostino Robur Siena
95' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Ciani Lazio
109' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor N. Belmonte Robur Siena
115' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor F. Bolzoni Robur Siena
118' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor M. Larrondo Robur Siena