Nabeschouwing Lumezzane - Sarnese (3-0) || Coppa Italia 2012/2013

Zondag 5 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Lumezzane het zondag 5 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sarnese.

Via de Lumezzane - Sarnese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lumezzane - Sarnese (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lumezzane en Sarnese is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lumezzane. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Lumezzane op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Inglese. Helaas voor Lumezzane werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Lumezzane dat via R. Inglese dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut moest Sarnese verder met een man minder nadat M. Panini een rode kaart had gekregen. Het lukte Lumezzane in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 93e minuut scoorde Lumezzane via L. Maccabiti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd P. Dadson van Lumezzane met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lumezzane met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lumezzane - Sarnese
3
0
LIVE Lumezzane - Sarnese 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lumezzane - Sarnese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lumezzane Doelpunt R. Inglese Lumezzane
29' Gele kaart Sarnese Gele kaart voor A. Rescio Sarnese
46' Wissel Lumezzane Wissel F. Antonelli Agomeri voor Y. Baraye Lumezzane
56' Doelpunt Lumezzane Doelpunt R. Inglese Lumezzane
61' Wissel Lumezzane Wissel L. Maccabiti voor R. Inglese Lumezzane
73' Wissel Sarnese Wissel P. Siano voor M. Tarallo Sarnese
75' Gele kaart Sarnese Gele kaart voor W. Zara Sarnese
78' Rode kaart Sarnese Rode kaart voor M. Panini Sarnese
80' Wissel Sarnese Wissel M. Maraucci voor A. DAvanzo Sarnese
83' Wissel Lumezzane Wissel A. Faroni voor F. Sevieri Lumezzane
89' Wissel Sarnese Wissel S. Valisena voor W. Zara Sarnese
93' Doelpunt Lumezzane Doelpunt L. Maccabiti Lumezzane
90' Rode kaart Lumezzane Rode kaart voor P. Dadson Lumezzane