Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1) || Coppa Italia 2012/2013

Woensdag 19 december 2012 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2012/2013 neemt Udinese het woensdag 19 december 2012 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina.

Via de Udinese - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Fiorentina is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van Borja Valero. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Fiorentina
LIVE Udinese - Fiorentina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Aquilani Fiorentina
36' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Borja Valero Fiorentina
46' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Lazzari Udinese
50' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Pinzi Udinese
55' Wissel Udinese Wissel L. Muriel voor G. Pinzi Udinese
60' Wissel Fiorentina Wissel S. Jovetic voor A. Ljajic Fiorentina
68' Wissel Udinese Wissel R. Pereyra voor A. Lazzari Udinese
71' Wissel Fiorentina Wissel G. Migliaccio voor A. Aquilani Fiorentina
78' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Cuadrado Fiorentina
78' Wissel Fiorentina Wissel Rômulo voor J. Cuadrado Fiorentina
83' Wissel Udinese Wissel Maicosuel voor D. Basta Udinese
85' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Pereyra Udinese
87' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor S. Jovetic Fiorentina
91' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor H. Seferovic Fiorentina