Nabeschouwing AlbinoLeffe - Turris Neapolis (4-1) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 4 augustus 2013 - 16:30 uur



In de Coppa Italia 2013/2014 neemt AlbinoLeffe het zondag 4 augustus 2013 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Turris Neapolis.

Via de AlbinoLeffe - Turris Neapolis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AlbinoLeffe - Turris Neapolis (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen AlbinoLeffe en Turris Neapolis is geëindigd in een 4-1 overwinning voor AlbinoLeffe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Turris op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sibilli. Helaas voor Turris werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het AlbinoLeffe dat via M. Maietti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Cissé dacht na 68 minuten te scoren voor AlbinoLeffe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde AlbinoLeffe via M. Corradi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 78e minuut werd M. Paolacci van Turris met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AlbinoLeffe met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 90e minuut scoorde S. Vorobjovs namens AlbinoLeffe. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AlbinoLeffe - Turris Neapolis
Goals
4
1
LIVE AlbinoLeffe - Turris Neapolis 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AlbinoLeffe - Turris Neapolis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Penalty Turris Penalty S. Sibilli Turris
19' Gele kaart AlbinoLeffe Gele kaart voor M. Cortinovis AlbinoLeffe
28' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt M. Maietti AlbinoLeffe
38' Gele kaart Turris Gele kaart voor A. Mannone Turris
45' Gele kaart Turris Gele kaart voor O. Grezio Turris
49' Wissel Turris Wissel M. Paolacci voor S. Astarita Turris
54' Wissel Turris Wissel M. Perna voor O. Grezio Turris
63' Wissel AlbinoLeffe Wissel M. Corradi voor S. Pontiggia AlbinoLeffe
64' Wissel Turris Wissel P. Branicki voor G. Gatta Turris
68' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt K. Cissé AlbinoLeffe
71' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt M. Corradi AlbinoLeffe
72' Wissel AlbinoLeffe Wissel M. Pesenti voor K. Cissé AlbinoLeffe
78' Rode kaart Turris Rode kaart voor M. Paolacci Turris
78' Wissel AlbinoLeffe Wissel S. Vorobjovs voor A. Belotti AlbinoLeffe
90' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt S. Vorobjovs AlbinoLeffe
Video hoogtepunten en samenvatting AlbinoLeffe - Turris Neapolis
Opstellingen AlbinoLeffe - Turris Neapolis

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AlbinoLeffe - Turris Neapolis

AlbinoLeffe en Turris Neapolis spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat AlbinoLeffe en Turris Neapolis elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst AlbinoLeffe 0
Winst Turris Neapolis 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AlbinoLeffe - Turris Neapolis Opstelling AlbinoLeffe Opstelling Turris Neapolis Live AlbinoLeffe - Turris Neapolis Live AlbinoLeffe - Turris Neapolis kijken AlbinoLeffe - Turris Neapolis kijken Live AlbinoLeffe - Turris Neapolis stream AlbinoLeffe - Turris Neapolis Fox Sports Nabeschouwing AlbinoLeffe - Turris Neapolis Uitslag AlbinoLeffe - Turris Neapolis Statistieken AlbinoLeffe - Turris Neapolis Coppa Italia 2013/2014 AlbinoLeffe - Turris Neapolis wedden AlbinoLeffe - Turris Neapolis gokken AlbinoLeffe - Turris Neapolis Unibet