Nabeschouwing Cesena - Pontisola (4-1) || Coppa Italia 2013/2014

Zaterdag 10 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Cesena het zaterdag 10 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pontisola.

Via de Cesena - Pontisola live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Pontisola (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cesena en Pontisola is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Pontisola op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Traini. Helaas voor Pontisola werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Cesena dat via D. Succi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. De Feudis dacht na 55 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Cesena via A. Tabanelli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Cesena via L. Garritano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Pontisola
4
1
LIVE Cesena - Pontisola 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Pontisola teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Pontisola Doelpunt S. Traini Pontisola
45' Doelpunt Cesena Doelpunt D. Succi Cesena
51' Gele kaart Pontisola Gele kaart voor S. Salandra Pontisola
55' Doelpunt Cesena Doelpunt G. De Feudis Cesena
58' Wissel Cesena Wissel L. Garritano voor G. Defrel Cesena
59' Doelpunt Cesena Doelpunt A. Tabanelli Cesena
60' Wissel Cesena Wissel A. Ingegneri voor M. Camporese Cesena
64' Wissel Pontisola Wissel N. Rossetti voor N. Crotti Pontisola
74' Wissel Cesena Wissel Alejandro Rodriguez voor D. Succi Cesena
78' Gele kaart Pontisola Gele kaart voor S. Perico Pontisola
80' Wissel Pontisola Wissel D. Mologni voor S. Traini Pontisola
85' Wissel Pontisola Wissel Berera voor P. Luzzana Pontisola
92' Doelpunt Cesena Doelpunt L. Garritano Cesena