Nabeschouwing Napoli - Roma (3-0) || Coppa Italia 2013/2014

Woensdag 12 februari 2014 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Napoli het woensdag 12 februari 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Napoli - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Roma (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Roma is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van José Callejón. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Napoli dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jorginho dacht na 51 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 79e minuut moest Roma verder met een man minder, nadat K. Strootman een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Roma
3
0
LIVE Napoli - Roma 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Benatia Roma
21' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Ljajić Roma
33' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón met assist van C. Maggio Napoli
48' Doelpunt Napoli Doelpunt G. Higuaín met assist van Jorginho Napoli
49' Wissel Roma Wissel Maicon voor V. Torosidis Roma
51' Doelpunt Napoli Doelpunt Jorginho met assist van D. Mertens Napoli
56' Wissel Roma Wissel A. Florenzi voor A. Ljajić Roma
57' Gele kaart Napoli Gele kaart voor C. Maggio Napoli
62' Wissel Roma Wissel F. Totti voor M. Pjanić Roma
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor José Callejón Napoli
76' Wissel Napoli Wissel V. Behrami voor M. Hamšík Napoli
79' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Strootman Roma
79' Tweede gele kaart Roma Tweede gele kaart voor K. Strootman Roma
82' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor G. Higuaín Napoli
83' Gele kaart Roma Gele kaart voor Leandro Castan Roma
85' Wissel Napoli Wissel Henrique voor Jorginho Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Roma
Opstellingen Napoli - Roma

Voorbeschouwing Napoli - Roma

Napoli en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Roma in de Coppa Italia vond plaats op 5 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 3 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.