Nabeschouwing Novara - Sassuolo (1-3) (na verlenging) || Coppa Italia 2013/2014

Zaterdag 17 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Novara het zaterdag 17 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo.

Via de Novara - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Sassuolo (1-3) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Novara en Sassuolo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sassuolo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sassuolo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 3e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Laribi. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Novara dat via G. Comi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. L. Pavoletti dacht na 109 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 115e minuut scoorde Sassuolo via Diego Farias, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sassuolo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Novara - Sassuolo
1
3
LIVE Novara - Sassuolo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sassuolo Doelpunt K. Laribi Sassuolo
5' Wissel Novara Wissel A. Bastrini voor C. Ludi Novara
19' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Alexe Sassuolo
46' Gele kaart Novara Gele kaart voor G. Comi Novara
46' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor M. Alexe Sassuolo
53' Doelpunt Novara Doelpunt G. Comi Novara
54' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Gazzola Sassuolo
66' Wissel Novara Wissel S. Pesce voor D. Buzzegoli Novara
75' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel L. Pavoletti voor S. Zaza Sassuolo
85' Wissel Novara Wissel F. Parravicini voor M. Rigoni Novara
93' Gele kaart Novara Gele kaart voor A. Bastrini Novara
95' Wissel Sassuolo Wissel Diego Farias voor G. Masucci Sassuolo
109' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Pavoletti Sassuolo
114' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Pavoletti Sassuolo
115' Doelpunt Sassuolo Doelpunt Diego Farias Sassuolo