Nabeschouwing Perugia - Savona (0-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 4 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Perugia het zondag 4 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Savona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Curi in Perugia.

Via de Perugia - Savona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Perugia - Savona (0-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Perugia en Savona is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Savona. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Savona dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 95e minuut dacht Savona op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Gentile. Helaas voor Savona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 120e minuut moest G. Scognamiglio van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Perugia verder met een speler minder.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Savona die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Perugia - Savona
LIVE Perugia - Savona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Perugia - Savona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Perugia Gele kaart voor G. Nicco Perugia
46' Wissel Savona Wissel M. Sarao voor C. Esposito Savona
58' Wissel Savona Wissel N. Rais voor G. Puccio Savona
69' Wissel Perugia Wissel J. Bijimine voor D. Mungo Perugia
82' Gele kaart Perugia Gele kaart voor G. Comotto Perugia
86' Gele kaart Savona Gele kaart voor F. Gentile Savona
89' Gele kaart Savona Gele kaart voor L. Cattaneo Savona
90' Gele kaart Perugia Gele kaart voor S. Sini Perugia
95' Doelpunt Savona Doelpunt F. Gentile Savona
102' Gele kaart Perugia Gele kaart voor J. Bijimine Perugia
105' Wissel Perugia Wissel F. Aveni voor S. Sini Perugia
107' Gele kaart Perugia Gele kaart voor F. Vitofrancesco Perugia
111' Wissel Savona Wissel A. Giuliatto voor F. Virdis Savona
120' Rode kaart Perugia Rode kaart voor G. Scognamiglio Perugia