Nabeschouwing Salernitana - Teramo (0-3) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 4 augustus 2013 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Salernitana het zondag 4 augustus 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Teramo.

Via de Salernitana - Teramo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Teramo (0-3)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Teramo is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Teramo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 50e minuut dacht Teramo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Petrella. Helaas voor Teramo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Teramo dat via V. Bernardo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Petrella dacht na 74 minuten te scoren voor Teramo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salernitana - Teramo
LIVE Salernitana - Teramo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Teramo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Teramo Gele kaart voor S. Scipioni Teramo
38' Wissel Teramo Wissel M. Petrella voor P. Sassano Teramo
44' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Guazzo Salernitana
50' Doelpunt Teramo Doelpunt M. Petrella Teramo
67' Doelpunt Teramo Doelpunt V. Bernardo Teramo
67' Wissel Teramo Wissel M. Gaeta voor V. Bernardo Teramo
68' Wissel Salernitana Wissel D. Mounard voor M. Guazzo Salernitana
74' Doelpunt Teramo Doelpunt M. Petrella Teramo
76' Wissel Salernitana Wissel G. Capua voor A. Nalini Salernitana
78' Wissel Teramo Wissel D. Cenciarelli voor C. Patierno Teramo
80' Wissel Salernitana Wissel T. Topouzis voor C. Ginestra Salernitana