Nabeschouwing Spezia - Pro Patria (4-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2013/2014

Zaterdag 10 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Spezia het zaterdag 10 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pro Patria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Pro Patria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Pro Patria (4-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Pro Patria is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Spezia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Spezia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 52e minuut dacht Pro Patria op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Serafini. Helaas voor Pro Patria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Pro Patria dat via M. Serafini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Lisuzzo dacht na 55 minuten te scoren voor Spezia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Spezia via L. Ceccarelli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 105e minuut werd G. Calzi van Pro Patria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Spezia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 106e minuut scoorde M. Sansovini namens Spezia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 116e minuut leek O. Ebagua te scoren voor Spezia, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Spezia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Pro Patria
4
2
LIVE Spezia - Pro Patria 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Pro Patria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Sansovini Spezia
39' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor M. Bruccini Pro Patria
52' Doelpunt Pro Patria Doelpunt M. Serafini Pro Patria
53' Doelpunt Pro Patria Doelpunt M. Serafini Pro Patria
55' Doelpunt Spezia Doelpunt A. Lisuzzo Spezia
55' Wissel Spezia Wissel N. Ferrari voor L. Lollo Spezia
55' Wissel Spezia Wissel P. Ciurria voor E. Rivas Spezia
64' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor D. Nossa Pro Patria
64' Wissel Pro Patria Wissel G. Gabbianelli voor D. Nossa Pro Patria
75' Wissel Spezia Wissel F. Moretti voor P. Sammarco Spezia
79' Doelpunt Spezia Doelpunt L. Ceccarelli Spezia
94' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor M. Serafini Pro Patria
95' Wissel Pro Patria Wissel M. Ghidoli voor G. Calzi Pro Patria
105' Rode kaart Pro Patria Rode kaart voor G. Calzi Pro Patria
106' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Sansovini Spezia
110' Gele kaart Spezia Gele kaart voor F. Moretti Spezia
110' Wissel Pro Patria Wissel F. Giorno voor N. Siega Pro Patria
116' Doelpunt Spezia Doelpunt O. Ebagua Spezia