Nabeschouwing Südtirol - Matera (2-0) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 4 augustus 2013 - 17:30 uur



In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Südtirol het zondag 4 augustus 2013 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Matera. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marco Druso in Bozen.

Via de Südtirol - Matera live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Südtirol - Matera (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Südtirol en Matera is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Südtirol. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Iannini in de 20e minuut, waardoor Matera met een man minder kwam te staan. In de 37e minuut was het Südtirol dat via C. Ekuban dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Vassallo dacht na 76 minuten te scoren voor Südtirol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Südtirol - Matera
Goals
2
0
LIVE Südtirol - Matera 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Südtirol - Matera teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Matera Wissel G. Todino voor D. Giorgino Matera
20' Rode kaart Matera Rode kaart voor G. Iannini Matera
37' Doelpunt Südtirol Doelpunt C. Ekuban Südtirol
46' Wissel Matera Wissel G. Bassini voor S. Pino Matera
72' Gele kaart Matera Gele kaart voor V. Migliaccio Matera
72' Wissel Südtirol Wissel P. Bastone voor G. Turchetta Südtirol
73' Wissel Südtirol Wissel S. Branca voor H. Fink Südtirol
74' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor P. Bastone Südtirol
76' Doelpunt Südtirol Doelpunt F. Vassallo Südtirol
86' Wissel Südtirol Wissel A. Molinelli voor C. Ekuban Südtirol
89' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor S. Branca Südtirol
Video hoogtepunten en samenvatting Südtirol - Matera
Opstellingen Südtirol - Matera

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Südtirol - Matera

Südtirol en Matera spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Südtirol en Matera elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Südtirol 0
Winst Matera 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Südtirol - Matera Opstelling Südtirol Opstelling Matera Live Südtirol - Matera Live Südtirol - Matera kijken Südtirol - Matera kijken Live Südtirol - Matera stream Südtirol - Matera Fox Sports Nabeschouwing Südtirol - Matera Uitslag Südtirol - Matera Statistieken Südtirol - Matera Coppa Italia 2013/2014 Südtirol - Matera wedden Südtirol - Matera gokken Südtirol - Matera Unibet