Nabeschouwing Ternana - Lecce (2-4) (na verlenging) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 11 augustus 2013 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Ternana het zondag 11 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Libero Liberati (Terni) in Terni.

Via de Ternana - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ternana - Lecce (2-4) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Ternana en Lecce is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Lecce. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Lecce dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 4e minuut dacht Lecce op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Zigoni. Helaas voor Lecce werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut moest B. Meccariello van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Ternana verder met een speler minder. P. Farkas dacht na 63 minuten te scoren voor Ternana, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 65e minuut moest Lecce verder met een man minder, nadat A. Bencivenga een tweede gele kaart kreeg. Na 77 minuten spelen wist Lecce via G. Zigoni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 95e minuut scoorde D. Ferronetti namens Ternana. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 95e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het L. Alfageme van Ternana die voortijdig moest vertrekken. In de 104e minuut leek S. Salvi te scoren voor Lecce, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Na 112 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het A. Nolè van Ternana die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Lecce die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Ternana - Lecce
2
4
LIVE Ternana - Lecce 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ternana - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Zigoni Lecce
15' Gele kaart Ternana Gele kaart voor N. Viola Ternana
26' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Bencivenga Lecce
27' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Bogliacino Lecce
39' Wissel Lecce Wissel L. Falcone voor Marcus Diniz Lecce
46' Wissel Ternana Wissel A. Nolè voor A. Bernardi Ternana
49' Gele kaart Ternana Gele kaart voor G. Litteri Ternana
49' Gele kaart Lecce Gele kaart voor E. Rullo Lecce
50' Rode kaart Ternana Rode kaart voor B. Meccariello Ternana
63' Doelpunt Ternana Doelpunt P. Farkas Ternana
65' Tweede gele kaart Lecce Tweede gele kaart voor A. Bencivenga Lecce
69' Wissel Ternana Wissel F. Ceravolo voor G. Litteri Ternana
77' Doelpunt Lecce Doelpunt G. Zigoni Lecce
87' Wissel Lecce Wissel A. Tundo voor F. Miccoli Lecce
95' Doelpunt Ternana Doelpunt D. Ferronetti Ternana
95' Rode kaart Ternana Rode kaart voor L. Alfageme Ternana
104' Doelpunt Lecce Doelpunt S. Salvi Lecce
112' Rode kaart Ternana Rode kaart voor A. Nolè Ternana
118' Doelpunt Lecce Doelpunt T. Bellazzini Lecce