Nabeschouwing AlbinoLeffe - Renate (0-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 18:30 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt AlbinoLeffe het zondag 10 augustus 2014 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Renate.

Via de AlbinoLeffe - Renate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AlbinoLeffe - Renate (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen AlbinoLeffe en Renate is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Renate. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 80e minuut dacht Renate op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Adobati. Helaas voor Renate werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AlbinoLeffe - Renate
LIVE AlbinoLeffe - Renate 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AlbinoLeffe - Renate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
80' Doelpunt Renate Doelpunt F. Adobati Renate
Video hoogtepunten en samenvatting AlbinoLeffe - Renate
Opstellingen AlbinoLeffe - Renate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AlbinoLeffe - Renate

AlbinoLeffe en Renate spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat AlbinoLeffe en Renate elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst AlbinoLeffe 0
Winst Renate 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AlbinoLeffe - Renate Opstelling AlbinoLeffe Opstelling Renate Live AlbinoLeffe - Renate Live AlbinoLeffe - Renate kijken AlbinoLeffe - Renate kijken Live AlbinoLeffe - Renate stream AlbinoLeffe - Renate Fox Sports Nabeschouwing AlbinoLeffe - Renate Uitslag AlbinoLeffe - Renate Statistieken AlbinoLeffe - Renate Coppa Italia 2014/2015 AlbinoLeffe - Renate wedden AlbinoLeffe - Renate gokken AlbinoLeffe - Renate Unibet