Nabeschouwing Atalanta - Avellino (2-0) || Coppa Italia 2014/2015

Woensdag 3 december 2014 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Atalanta het woensdag 3 december 2014 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Avellino.

Via de Atalanta - Avellino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Avellino (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Atalanta en Avellino is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boakye. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Atalanta dat via R. Boakye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Avellino
2
0
LIVE Atalanta - Avellino 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Avellino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Boakye Atalanta
16' Gele kaart Avellino Gele kaart voor D. Pozzebon Avellino
19' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Boakye Atalanta
23' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Y. Benalouane Atalanta
23' Gele kaart Avellino Gele kaart voor R. Ely Avellino
35' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor D. Baselli Atalanta
43' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Bellini Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor D. Baselli Atalanta
46' Wissel Avellino Wissel M. Koné voor M. Arini Avellino
55' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Migliaccio Atalanta
56' Wissel Avellino Wissel G. Comi voor L. Castaldo Avellino
65' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor L. Spinazzola Atalanta
70' Wissel Avellino Wissel J. Vergara voor R. Ely Avellino
73' Gele kaart Avellino Gele kaart voor J. Vergara Avellino
79' Wissel Atalanta Wissel B. Dramé voor G. Biava Atalanta