Nabeschouwing Bari 1908 - Avellino (1-2) || Coppa Italia 2014/2015

Zaterdag 23 augustus 2014 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Bari 1908 het zaterdag 23 augustus 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Avellino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale San Nicola in Bari.

Via de Bari 1908 - Avellino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bari 1908 - Avellino (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Bari 1908 en Avellino is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Avellino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Bari 1908 op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ligi. Helaas voor Bari 1908 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Avellino dat via G. Comi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Pozzebon dacht na 83 minuten te scoren voor Avellino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bari 1908 - Avellino
1
2
LIVE Bari 1908 - Avellino 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bari 1908 - Avellino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Bari 1908 Doelpunt A. Ligi Bari 1908
58' Doelpunt Avellino Doelpunt G. Comi Avellino
83' Doelpunt Avellino Doelpunt D. Pozzebon Avellino
Video hoogtepunten en samenvatting Bari 1908 - Avellino
Opstellingen Bari 1908 - Avellino

Voorbeschouwing Bari 1908 - Avellino

Bari 1908 en Avellino spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Bari 1908 en Avellino in de Coppa Italia vond plaats op 21 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bari 1908. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bari 1908 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Avellino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.