Nabeschouwing Benevento - Correggese (2-0) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Benevento het zondag 10 augustus 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Correggese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Correggese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Correggese (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en Correggese is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benevento. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 64e minuut dacht Benevento op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Doninelli. Helaas voor Benevento werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Benevento dat via E. Padella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benevento - Correggese
2
0
LIVE Benevento - Correggese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Correggese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Correggese Wissel C. Ziliani voor G. Cecconi Correggese
63' Wissel Benevento Wissel M. Mancosu voor D. Agyei Benevento
64' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Doninelli Benevento
74' Wissel Correggese Wissel F. Varini voor L. Lari Correggese
77' Wissel Benevento Wissel M. Montini voor U. Eusepi Benevento
77' Wissel Correggese Wissel A. Lazzaretti voor A. Bouhali Correggese
82' Wissel Benevento Wissel M. Kanoute voor A. Campagnacci Benevento
90' Doelpunt Benevento Doelpunt E. Padella Benevento