Nabeschouwing Brescia - Pro Vercelli (2-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 17 augustus 2014 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Brescia het zondag 17 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pro Vercelli.

Via de Brescia - Pro Vercelli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Pro Vercelli (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Brescia en Pro Vercelli is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brescia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Brescia op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Caracciolo. Helaas voor Brescia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Pro Vercelli dat via S. Emmanuello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Caracciolo dacht na 95 minuten te scoren voor Brescia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Pro Vercelli
Goals
2
1
LIVE Brescia - Pro Vercelli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Pro Vercelli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Caracciolo Brescia
26' Doelpunt Pro Vercelli Doelpunt S. Emmanuello Pro Vercelli
95' Doelpunt Brescia Doelpunt A. Caracciolo Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Pro Vercelli
Opstellingen Brescia - Pro Vercelli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brescia - Pro Vercelli

Brescia en Pro Vercelli spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Brescia en Pro Vercelli elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Brescia 0
Winst Pro Vercelli 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Brescia - Pro Vercelli Opstelling Brescia Opstelling Pro Vercelli Live Brescia - Pro Vercelli Live Brescia - Pro Vercelli kijken Brescia - Pro Vercelli kijken Live Brescia - Pro Vercelli stream Brescia - Pro Vercelli Fox Sports Nabeschouwing Brescia - Pro Vercelli Uitslag Brescia - Pro Vercelli Statistieken Brescia - Pro Vercelli Coppa Italia 2014/2015 Brescia - Pro Vercelli wedden Brescia - Pro Vercelli gokken Brescia - Pro Vercelli Unibet