Nabeschouwing Cagliari - Catania (2-0) || Coppa Italia 2014/2015

Zaterdag 23 augustus 2014 - 21:00 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Cagliari het zaterdag 23 augustus 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Catania.

Via de Cagliari - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Catania (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Catania is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sau. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Cagliari dat via Diego Farias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Catania
Goals
2
0
LIVE Cagliari - Catania 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau Cagliari
18' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Catania
Opstellingen Cagliari - Catania

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Catania

Cagliari en Catania spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Catania elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Catania 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cagliari - Catania Opstelling Cagliari Opstelling Catania Live Cagliari - Catania Live Cagliari - Catania kijken Cagliari - Catania kijken Live Cagliari - Catania stream Cagliari - Catania Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Catania Uitslag Cagliari - Catania Statistieken Cagliari - Catania Coppa Italia 2014/2015 Cagliari - Catania wedden Cagliari - Catania gokken Cagliari - Catania Unibet