Nabeschouwing Cagliari - Modena (4-4) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2014/2015

Donderdag 4 december 2014 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Cagliari het donderdag 4 december 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Modena.

Via de Cagliari - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Modena (4-4) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Modena is geëindigd in een overwinning voor Cagliari. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cagliari het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 6e minuut dacht Modena op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Cragno. Helaas voor Modena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Cagliari dat via D. Conti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Luppi dacht na 68 minuten te scoren voor Modena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 93e minuut scoorde Cagliari via S. Longo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 98 minuten spelen wist Modena via P. Granoche de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 100e minuut scoorde S. Longo namens Cagliari. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 109e minuut leek P. Granoche te scoren voor Modena, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 119e minuut leek Diego Farias te scoren voor Cagliari, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Cagliari, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Modena
4
4
LIVE Cagliari - Modena 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt Modena Eigen doelpunt A. Cragno Modena
36' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor Caio Cagliari
58' Wissel Modena Wissel A. Martinelli voor F. Signori Modena
59' Penalty Cagliari Penalty D. Conti Cagliari
59' Gele kaart Modena Gele kaart voor N. Manfredini Modena
68' Doelpunt Modena Doelpunt D. Luppi Modena
69' Wissel Modena Wissel L. Nizzetto voor S. Beltrame Modena
73' Wissel Cagliari Wissel L. Crisetig voor D. Dessena Cagliari
76' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Conti Cagliari
77' Wissel Modena Wissel A. Gatto voor D. Luppi Modena
81' Wissel Cagliari Wissel S. Longo voor A. Balzano Cagliari
93' Doelpunt Cagliari Doelpunt S. Longo Cagliari
93' Gele kaart Modena Gele kaart voor A. Martinelli Modena
98' Doelpunt Modena Doelpunt P. Granoche Modena
100' Doelpunt Cagliari Doelpunt S. Longo Cagliari
108' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Murru Cagliari
109' Penalty Modena Penalty P. Granoche Modena
119' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias Cagliari