Nabeschouwing Cremonese - Nuova Cosenza (3-2) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 18:00 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Cremonese het zondag 10 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Nuova Cosenza.

Via de Cremonese - Nuova Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Nuova Cosenza (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Nuova Cosenza is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Cremonese op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kirilov. Helaas voor Cremonese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Cremonese dat via A. Jadid dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 32e minuut moest Cremonese verder met een man minder nadat N. Battaiola een rode kaart had gekregen. Het lukte Nuova Cosenza in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 35e minuut scoorde Nuova Cosenza via M. Mosciaro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Nuova Cosenza via E. Calderini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde R. Kirilov namens Cremonese. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cremonese - Nuova Cosenza
Goals
3
2
LIVE Cremonese - Nuova Cosenza 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Nuova Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Cremonese Doelpunt R. Kirilov Cremonese
12' Doelpunt Cremonese Doelpunt A. Jadid Cremonese
32' Rode kaart Cremonese Rode kaart voor N. Battaiola Cremonese
33' Wissel Cremonese Wissel G. Venturi voor A. Marchi Cremonese
35' Penalty Nuova Cosenza Penalty M. Mosciaro Nuova Cosenza
59' Doelpunt Nuova Cosenza Doelpunt E. Calderini Nuova Cosenza
63' Doelpunt Cremonese Doelpunt R. Kirilov Cremonese
68' Wissel Nuova Cosenza Wissel E. Tortolano voor E. Calderini Nuova Cosenza
70' Wissel Nuova Cosenza Wissel M. Criaco voor G. Fornito Nuova Cosenza
80' Wissel Cremonese Wissel R. Manaj voor A. Brighenti Cremonese
80' Wissel Nuova Cosenza Wissel G. Napolano voor M. Mosciaro Nuova Cosenza
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Nuova Cosenza
Opstellingen Cremonese - Nuova Cosenza

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cremonese - Nuova Cosenza

Cremonese en Nuova Cosenza spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Nuova Cosenza elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cremonese 0
Winst Nuova Cosenza 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cremonese - Nuova Cosenza Opstelling Cremonese Opstelling Nuova Cosenza Live Cremonese - Nuova Cosenza Live Cremonese - Nuova Cosenza kijken Cremonese - Nuova Cosenza kijken Live Cremonese - Nuova Cosenza stream Cremonese - Nuova Cosenza Fox Sports Nabeschouwing Cremonese - Nuova Cosenza Uitslag Cremonese - Nuova Cosenza Statistieken Cremonese - Nuova Cosenza Coppa Italia 2014/2015 Cremonese - Nuova Cosenza wedden Cremonese - Nuova Cosenza gokken Cremonese - Nuova Cosenza Unibet