Nabeschouwing Empoli - LAquila (3-0) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 24 augustus 2014 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Empoli het zondag 24 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen LAquila. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani (Empoli) in Empoli.

Via de Empoli - LAquila live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - LAquila (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en LAquila is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Tavano. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Empoli dat via F. Tavano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Tavano dacht na 80 minuten te scoren voor Empoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Empoli - LAquila
Goals
3
0
LIVE Empoli - LAquila 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - LAquila teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Tavano Empoli
19' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Tavano Empoli
33' Gele kaart LAquila Gele kaart voor L. Del Pinto LAquila
46' Wissel Empoli Wissel Mário Rui voor V. Laurini Empoli
46' Wissel LAquila Wissel M. Pomante voor A. Zaffagnini LAquila
53' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Mchedlidze Empoli
56' Wissel LAquila Wissel G. Zappacosta voor S. Sandomenico LAquila
62' Wissel Empoli Wissel M. Pucciarelli voor L. Mchedlidze Empoli
69' Gele kaart LAquila Gele kaart voor F. Karkalis LAquila
72' Wissel LAquila Wissel D. Bernasconi voor R. Perna LAquila
76' Wissel Empoli Wissel D. Laxalt voor S. Verdi Empoli
80' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Tavano Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - LAquila
Opstellingen Empoli - LAquila

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Empoli - LAquila

Empoli en LAquila spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Empoli en LAquila elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst LAquila 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Empoli - LAquila Opstelling Empoli Opstelling LAquila Live Empoli - LAquila Live Empoli - LAquila kijken Empoli - LAquila kijken Live Empoli - LAquila stream Empoli - LAquila Fox Sports Nabeschouwing Empoli - LAquila Uitslag Empoli - LAquila Statistieken Empoli - LAquila Coppa Italia 2014/2015 Empoli - LAquila wedden Empoli - LAquila gokken Empoli - LAquila Unibet