Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-3) || Coppa Italia 2014/2015

Dinsdag 7 april 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Fiorentina het dinsdag 7 april 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Fiorentina - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Juventus (0-3)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Juventus is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Matri. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Juventus dat via R. Pereyra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Bonucci dacht na 59 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 88e minuut werd Álvaro Morata van Juventus met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Juventus het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Juventus
LIVE Fiorentina - Juventus 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Matri Juventus
30' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Sturaro Juventus
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
44' Doelpunt Juventus Doelpunt R. Pereyra Juventus
59' Doelpunt Juventus Doelpunt L. Bonucci Juventus
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
61' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
66' Wissel Fiorentina Wissel A. Diamanti voor Joaquín Fiorentina
71' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Fernández Fiorentina
73' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor M. Gómez Fiorentina
74' Wissel Juventus Wissel K. Coman voor A. Matri Juventus
78' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Vidal Juventus
82' Wissel Fiorentina Wissel N. Tomović voor G. Rodríguez Fiorentina
82' Wissel Juventus Wissel A. Ogbonna voor R. Pereyra Juventus
88' Rode kaart Juventus Rode kaart voor Álvaro Morata Juventus
89' Wissel Juventus Wissel Llorente voor K. Coman Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Juventus
Opstellingen Fiorentina - Juventus

Voorbeschouwing Fiorentina - Juventus

Fiorentina en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 5 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fiorentina als Juventus wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.