Nabeschouwing Juventus - Fiorentina (1-2) || Coppa Italia 2014/2015

Donderdag 5 maart 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Juventus het donderdag 5 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Fiorentina (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Fiorentina is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van Mohamed Salah. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Juventus dat via Llorente dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Mohamed Salah dacht na 56 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Fiorentina
1
2
LIVE Juventus - Fiorentina 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Mohamed Salah met assist van Joaquín Fiorentina
17' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Kurtič Fiorentina
24' Doelpunt Juventus Doelpunt Llorente met assist van S. Pepe Juventus
36' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Pogba Juventus
37' Wissel Juventus Wissel C. Tévez voor K. Coman Juventus
41' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Badelj Fiorentina
56' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Mohamed Salah met assist van Joaquín Fiorentina
59' Wissel Juventus Wissel Álvaro Morata voor Llorente Juventus
63' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor M. Gómez Fiorentina
67' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Basanta Fiorentina
73' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Cáceres Juventus
73' Wissel Juventus Wissel R. Pereyra voor S. Pepe Juventus
74' Wissel Fiorentina Wissel A. Diamanti voor Mohamed Salah Fiorentina
77' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
78' Wissel Fiorentina Wissel A. Aquilani voor M. Badelj Fiorentina
87' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Fernández Fiorentina
91' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Tévez Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Fiorentina
Opstellingen Juventus - Fiorentina

Voorbeschouwing Juventus - Fiorentina

Juventus en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Fiorentina in de Coppa Italia vond plaats op 9 januari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.