Nabeschouwing Juventus - Lazio (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2014/2015

Woensdag 20 mei 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Juventus het woensdag 20 mei 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico (Roma) in Roma.

Via de Juventus - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Lazio (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Lazio is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Juventus dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 4e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van Ş. Radu. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Juventus dat via G. Chiellini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. A. Matri dacht na 97 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Juventus die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Lazio
2
1
LIVE Juventus - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Lazio Doelpunt Ş. Radu met assist van D. Cataldi Lazio
11' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Chiellini met assist van P. Evra Juventus
18' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
60' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Evra Juventus
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
71' Wissel Lazio Wissel Mauricio voor Ş. Radu Lazio
78' Wissel Juventus Wissel R. Pereyra voor P. Pogba Juventus
82' Wissel Lazio Wissel F. Đorđević voor M. Klose Lazio
84' Wissel Juventus Wissel A. Matri voor Llorente Juventus
97' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Matri Juventus
97' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Matri Juventus
106' Wissel Lazio Wissel B. Keita voor S. de Vrij Lazio
108' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Candreva Lazio
115' Wissel Juventus Wissel S. Padoin voor S. Lichtsteiner Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Lazio
Opstellingen Juventus - Lazio

Voorbeschouwing Juventus - Lazio

Juventus en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Lazio in de Coppa Italia vond plaats op 29 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 3 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.