Nabeschouwing Napoli - Lazio (0-1) || Coppa Italia 2014/2015

Woensdag 8 april 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Napoli het woensdag 8 april 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Napoli - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Lazio (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Lazio is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 79e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Lulić. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Lazio
LIVE Napoli - Lazio 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
49' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mauricio Lazio
55' Wissel Lazio Wissel S. Mauri voor D. Cataldi Lazio
67' Wissel Lazio Wissel S. Lulić voor A. Candreva Lazio
68' Wissel Napoli Wissel J. de Guzmán voor D. Mertens Napoli
73' Wissel Napoli Wissel José Callejón voor M. Gabbiadini Napoli
79' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Lulić met assist van Felipe Anderson Lazio
84' Wissel Lazio Wissel L. Cavanda voor E. Braafheid Lazio
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor J. de Guzmán Napoli
85' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor W. Gargano Napoli
92' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Lazio
Opstellingen Napoli - Lazio

Voorbeschouwing Napoli - Lazio

Napoli en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Lazio in de Coppa Italia vond plaats op 4 maart 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Napoli als Lazio wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.