Nabeschouwing Napoli - Udinese (2-2) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2014/2015

Donderdag 22 januari 2015 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Napoli het donderdag 22 januari 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Napoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Udinese (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Udinese is geëindigd in een overwinning voor Napoli. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Napoli het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 58e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Napoli dat via Jorginho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut kreeg S. Widmer van Udinese voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Udinese de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 99e minuut scoorde Napoli via M. Hamšík, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 104 minuten spelen wist Udinese via P. Kone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Napoli, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Udinese
2
2
LIVE Napoli - Udinese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Gabriel Silva Udinese
9' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Hallberg Udinese
28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor C. Théréau Udinese
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Widmer Udinese
58' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau Udinese
63' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Heurtaux Udinese
65' Penalty Napoli Penalty Jorginho Napoli
68' Tweede gele kaart Udinese Tweede gele kaart voor S. Widmer Udinese
69' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jorginho Napoli
72' Wissel Napoli Wissel J. de Guzmán voor W. Gargano Napoli
72' Wissel Udinese Wissel P. Kone voor N. Jaadi Udinese
73' Wissel Udinese Wissel R. Aguirre voor C. Théréau Udinese
76' Wissel Udinese Wissel Guilherme voor M. Hallberg Udinese
84' Wissel Napoli Wissel José Callejón voor M. Gabbiadini Napoli
94' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Mesto Napoli
97' Gele kaart Napoli Gele kaart voor I. Strinić Napoli
99' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík Napoli
104' Doelpunt Udinese Doelpunt P. Kone Udinese
111' Wissel Napoli Wissel G. Higuaín voor D. Zapata Napoli