Nabeschouwing Parma - Cagliari (2-1) || Coppa Italia 2014/2015

Woensdag 14 januari 2015 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Parma het woensdag 14 januari 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Cagliari (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Cagliari is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Parma op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Paletta. Helaas voor Parma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Cagliari dat via M. Sau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Rispoli dacht na 84 minuten te scoren voor Parma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Parma - Cagliari
2
1
LIVE Parma - Cagliari 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Parma Wissel Lucas voor A. Lila Parma
24' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Murru Cagliari
32' Gele kaart Parma Gele kaart voor Felipe Parma
33' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
45' Doelpunt Parma Doelpunt G. Paletta Parma
46' Wissel Cagliari Wissel G. Donsah voor J. Hušbauer Cagliari
54' Gele kaart Parma Gele kaart voor M. Mariga Parma
56' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor A. Capello Cagliari
58' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. González Cagliari
69' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau Cagliari
70' Wissel Parma Wissel N. Pozzi voor A. Cassano Parma
78' Wissel Parma Wissel F. Santacroce voor Felipe Parma
79' Wissel Cagliari Wissel M. Capuano voor D. Conti Cagliari
84' Doelpunt Parma Doelpunt A. Rispoli Parma