Nabeschouwing Perugia - Spezia (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2014/2015

Zaterdag 23 augustus 2014 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Perugia het zaterdag 23 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Curi in Perugia.

Via de Perugia - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Perugia - Spezia (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Perugia en Spezia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Perugia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Perugia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 26e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Ebagua. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Perugia dat via M. Rabusic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. V. Parigini dacht na 93 minuten te scoren voor Perugia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Perugia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Perugia - Spezia
2
1
LIVE Perugia - Spezia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Perugia - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Spezia Doelpunt O. Ebagua Spezia
87' Doelpunt Perugia Doelpunt M. Rabusic Perugia
93' Doelpunt Perugia Doelpunt V. Parigini Perugia