Nabeschouwing Pisa - Carpi (2-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 17 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Pisa het zondag 17 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Carpi. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Carpi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Carpi (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Carpi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pisa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 49e minuut dacht Pisa op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Arma. Helaas voor Pisa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Carpi dat via F. Concas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Giovinco dacht na 82 minuten te scoren voor Pisa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pisa - Carpi
2
1
LIVE Pisa - Carpi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Carpi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Pisa Doelpunt R. Arma Pisa
54' Doelpunt Carpi Doelpunt F. Concas Carpi
56' Wissel Pisa Wissel F. Finocchio voor M. Frediani Pisa
75' Wissel Carpi Wissel A. Sabbione voor F. Poli Carpi
82' Doelpunt Pisa Doelpunt G. Giovinco Pisa
83' Wissel Carpi Wissel M. Gatto voor R. Bianco Carpi
84' Wissel Pisa Wissel S. Sini voor F. Costa Pisa
88' Wissel Pisa Wissel M. Mandorlini voor S. Morrone Pisa