Nabeschouwing Pontedera - Messina (3-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 10 augustus 2014 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Pontedera het zondag 10 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Messina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ettore Mannucci in Pontedera.

Via de Pontedera - Messina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontedera - Messina (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Pontedera en Messina is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Pontedera. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Messina op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Pepe. Helaas voor Messina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Pontedera dat via L. Grassi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Luperini dacht na 63 minuten te scoren voor Pontedera, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Pontedera via L. Grassi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pontedera - Messina
Goals
3
1
LIVE Pontedera - Messina 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontedera - Messina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Messina Doelpunt E. Pepe Messina
39' Doelpunt Pontedera Doelpunt L. Grassi Pontedera
63' Doelpunt Pontedera Doelpunt G. Luperini Pontedera
65' Penalty Pontedera Penalty L. Grassi Pontedera
Video hoogtepunten en samenvatting Pontedera - Messina
Opstellingen Pontedera - Messina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pontedera - Messina

Pontedera en Messina spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Pontedera en Messina elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Pontedera 0
Winst Messina 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Pontedera - Messina Opstelling Pontedera Opstelling Messina Live Pontedera - Messina Live Pontedera - Messina kijken Pontedera - Messina kijken Live Pontedera - Messina stream Pontedera - Messina Fox Sports Nabeschouwing Pontedera - Messina Uitslag Pontedera - Messina Statistieken Pontedera - Messina Coppa Italia 2014/2015 Pontedera - Messina wedden Pontedera - Messina gokken Pontedera - Messina Unibet