Nabeschouwing Sassuolo - Cittadella (4-1) || Coppa Italia 2014/2015

Donderdag 21 augustus 2014 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Sassuolo het donderdag 21 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cittadella (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Cittadella is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Zaza. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Cittadella dat via C. Coralli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Sansone dacht na 53 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Sassuolo via N. Sansone, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Sassuolo via A. Floro Flores de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Cittadella
Goals
4
1
LIVE Sassuolo - Cittadella 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Sassuolo Doelpunt S. Zaza Sassuolo
33' Doelpunt Cittadella Doelpunt C. Coralli Cittadella
43' Wissel Cittadella Wissel F. Gerardi voor C. Coralli Cittadella
53' Doelpunt Sassuolo Doelpunt N. Sansone Sassuolo
63' Wissel Cittadella Wissel M. Minesso voor A. Palma Cittadella
80' Wissel Sassuolo Wissel A. Floro Flores voor D. Berardi Sassuolo
80' Wissel Sassuolo Wissel L. Pavoletti voor S. Zaza Sassuolo
80' Wissel Cittadella Wissel D. Cappelletti voor S. Pecorini Cittadella
83' Doelpunt Sassuolo Doelpunt N. Sansone Sassuolo
85' Wissel Sassuolo Wissel R. Chibsah voor D. Biondini Sassuolo
93' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Floro Flores Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Cittadella
Opstellingen Sassuolo - Cittadella

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Cittadella

Sassuolo en Cittadella spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Cittadella elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Cittadella 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sassuolo - Cittadella Opstelling Sassuolo Opstelling Cittadella Live Sassuolo - Cittadella Live Sassuolo - Cittadella kijken Sassuolo - Cittadella kijken Live Sassuolo - Cittadella stream Sassuolo - Cittadella Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Cittadella Uitslag Sassuolo - Cittadella Statistieken Sassuolo - Cittadella Coppa Italia 2014/2015 Sassuolo - Cittadella wedden Sassuolo - Cittadella gokken Sassuolo - Cittadella Unibet