Nabeschouwing Sassuolo - Pescara (1-0) || Coppa Italia 2014/2015

Dinsdag 2 december 2014 - 18:00 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Sassuolo het dinsdag 2 december 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Pescara (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Pescara is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Floro Flores. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Pescara
Goals
1
0
LIVE Sassuolo - Pescara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Floro Flores Sassuolo
64' Wissel Pescara Wissel R. Maniero voor F. Melchiorri Pescara
69' Wissel Pescara Wissel M. Politano voor F. Grillo Pescara
71' Wissel Sassuolo Wissel E. Gliozzi voor S. Zaza Sassuolo
71' Wissel Sassuolo Wissel S. Floccari voor A. Floro Flores Sassuolo
78' Wissel Sassuolo Wissel F. Magnanelli voor D. Biondini Sassuolo
83' Wissel Pescara Wissel C. Pasquato voor B. Bjarnason Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Pescara
Opstellingen Sassuolo - Pescara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Pescara

Sassuolo en Pescara spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Pescara elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Pescara 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sassuolo - Pescara Opstelling Sassuolo Opstelling Pescara Live Sassuolo - Pescara Live Sassuolo - Pescara kijken Sassuolo - Pescara kijken Live Sassuolo - Pescara stream Sassuolo - Pescara Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Pescara Uitslag Sassuolo - Pescara Statistieken Sassuolo - Pescara Coppa Italia 2014/2015 Sassuolo - Pescara wedden Sassuolo - Pescara gokken Sassuolo - Pescara Unibet