Nabeschouwing Ternana - Catanzaro (2-1) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 17 augustus 2014 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Ternana het zondag 17 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Catanzaro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Libero Liberati (Terni) in Terni.

Via de Ternana - Catanzaro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ternana - Catanzaro (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Ternana en Catanzaro is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ternana. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Ternana op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Avenatti. Helaas voor Ternana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Ternana dat via F. Avenatti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Pagano dacht na 90 minuten te scoren voor Catanzaro, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ternana - Catanzaro
Goals
2
1
LIVE Ternana - Catanzaro 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ternana - Catanzaro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Ternana Doelpunt F. Avenatti Ternana
26' Doelpunt Ternana Doelpunt F. Avenatti Ternana
46' Wissel Catanzaro Wissel D. Barraco voor R. Martignago Catanzaro
67' Wissel Catanzaro Wissel S. Maiorano voor G. Pacciardi Catanzaro
76' Wissel Ternana Wissel L. Crecco voor M. Eramo Ternana
80' Wissel Ternana Wissel F. Ceravolo voor F. Avenatti Ternana
85' Wissel Ternana Wissel A. Palumbo voor M. Piredda Ternana
86' Wissel Catanzaro Wissel A. Russotto voor D. Kamara Catanzaro
90' Doelpunt Catanzaro Doelpunt B. Pagano Catanzaro
Video hoogtepunten en samenvatting Ternana - Catanzaro
Opstellingen Ternana - Catanzaro

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ternana - Catanzaro

Ternana en Catanzaro spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Ternana en Catanzaro elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Ternana 0
Winst Catanzaro 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Ternana - Catanzaro Opstelling Ternana Opstelling Catanzaro Live Ternana - Catanzaro Live Ternana - Catanzaro kijken Ternana - Catanzaro kijken Live Ternana - Catanzaro stream Ternana - Catanzaro Fox Sports Nabeschouwing Ternana - Catanzaro Uitslag Ternana - Catanzaro Statistieken Ternana - Catanzaro Coppa Italia 2014/2015 Ternana - Catanzaro wedden Ternana - Catanzaro gokken Ternana - Catanzaro Unibet