Nabeschouwing Trapani - Cremonese (1-2) || Coppa Italia 2014/2015

Zondag 17 augustus 2014 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Trapani het zondag 17 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Cremonese (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Cremonese is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Cremonese op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kirilov. Helaas voor Cremonese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Cremonese dat via A. Brighenti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Barillà dacht na 95 minuten te scoren voor Trapani, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Cremonese
1
2
LIVE Trapani - Cremonese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Cremonese Doelpunt R. Kirilov Cremonese
42' Doelpunt Cremonese Doelpunt A. Brighenti Cremonese
95' Doelpunt Trapani Doelpunt A. Barillà Trapani