Nabeschouwing Virtus Entella - Benevento (2-2) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2014/2015

Zaterdag 16 augustus 2014 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2014/2015 neemt Virtus Entella het zaterdag 16 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Chiavari in Chiavari.

Via de Virtus Entella - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus Entella - Benevento (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Virtus Entella en Benevento is geëindigd in een overwinning voor Virtus Entella. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Virtus Entella het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 2e minuut dacht Virtus Entella op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mazzarani. Helaas voor Virtus Entella werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Benevento dat via A. Doninelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Moreo dacht na 37 minuten te scoren voor Virtus Entella, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 93e minuut scoorde Benevento via A. Marotta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Virtus Entella, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Virtus Entella - Benevento
Goals
2
2
LIVE Virtus Entella - Benevento 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus Entella - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt A. Mazzarani Virtus Entella
28' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Doninelli Benevento
37' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt S. Moreo Virtus Entella
93' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Marotta Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Virtus Entella - Benevento
Opstellingen Virtus Entella - Benevento

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Virtus Entella - Benevento

Virtus Entella en Benevento spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Virtus Entella en Benevento elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Virtus Entella 0
Winst Benevento 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Virtus Entella - Benevento Opstelling Virtus Entella Opstelling Benevento Live Virtus Entella - Benevento Live Virtus Entella - Benevento kijken Virtus Entella - Benevento kijken Live Virtus Entella - Benevento stream Virtus Entella - Benevento Fox Sports Nabeschouwing Virtus Entella - Benevento Uitslag Virtus Entella - Benevento Statistieken Virtus Entella - Benevento Coppa Italia 2014/2015 Virtus Entella - Benevento wedden Virtus Entella - Benevento gokken Virtus Entella - Benevento Unibet