Nabeschouwing Alessandria - Milan (0-1) || Coppa Italia 2015/2016

Dinsdag 26 januari 2016 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Alessandria het dinsdag 26 januari 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Torino (Torino) in Torino.

Via de Alessandria - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alessandria - Milan (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Alessandria en Milan is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 43e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Balotelli. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Alessandria - Milan
LIVE Alessandria - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alessandria - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor S. Morero Alessandria
43' Penalty Milan Penalty M. Balotelli Milan
50' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor R. Sabato Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel A. Mezavilla voor M. Loviso Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel R. Bocalon voor M. Marconi Alessandria
63' Wissel Milan Wissel R. Montolivo voor J. Mauri Milan
72' Wissel Milan Wissel M. Niang voor M. Balotelli Milan
83' Wissel Alessandria Wissel F. Boniperti voor M. Marras Alessandria
85' Wissel Milan Wissel J. Kucka voor K. Boateng Milan
86' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor C. Sosa Alessandria