Nabeschouwing Catania - Cesena (1-4) || Coppa Italia 2015/2016

Donderdag 20 augustus 2015 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Catania het donderdag 20 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cesena.

Via de Catania - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Cesena (1-4)

Het Coppa Italia duel tussen Catania en Cesena is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Bacchetti. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Catania dat via J. Ramos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Đurić dacht na 61 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Cesena via C. Ciano, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Cesena via C. Ciano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Catania - Cesena
1
4
LIVE Catania - Cesena 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Eigen doelpunt Cesena Eigen doelpunt L. Bacchetti Cesena
27' Wissel Cesena Wissel G. Perico voor D. Capelli Cesena
40' Gele kaart Cesena Gele kaart voor S. Sensi Cesena
41' Gele kaart Catania Gele kaart voor L. Bacchetti Catania
44' Doelpunt Catania Doelpunt J. Ramos Catania
46' Wissel Catania Wissel G. Russo voor T. Parisi Catania
49' Gele kaart Cesena Gele kaart voor S. Molina Cesena
52' Gele kaart Cesena Gele kaart voor C. Ciano Cesena
55' Gele kaart Cesena Gele kaart voor E. Cascione Cesena
56' Wissel Cesena Wissel M. Đurić voor D. Succi Cesena
58' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Russo Catania
61' Doelpunt Cesena Doelpunt M. Đurić Cesena
66' Doelpunt Cesena Doelpunt C. Ciano Cesena
67' Doelpunt Cesena Doelpunt C. Ciano Cesena
68' Wissel Catania Wissel M. Rossetti voor E. Calderini Catania
73' Wissel Cesena Wissel N. Dalmonte voor C. Ciano Cesena
80' Wissel Catania Wissel A. Di Grazia voor M. Chrapek Catania