Nabeschouwing Cesena - Lecce (4-0) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 9 augustus 2015 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Cesena het zondag 9 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lecce.

Via de Cesena - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Lecce (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cesena en Lecce is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ragusa. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Cesena dat via Alejandro Rodriguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Molina dacht na 66 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Cesena via Alejandro Rodriguez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Lecce
Goals
4
0
LIVE Cesena - Lecce 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Wissel Cesena Wissel Alejandro Rodriguez voor L. Garritano Cesena
13' Doelpunt Cesena Doelpunt A. Ragusa Cesena
58' Wissel Lecce Wissel G. Abruzzese voor F. Cosenza Lecce
60' Doelpunt Cesena Doelpunt Alejandro Rodriguez Cesena
66' Doelpunt Cesena Doelpunt S. Molina Cesena
66' Wissel Lecce Wissel S. Suciu voor E. Herrera Lecce
68' Wissel Cesena Wissel G. Perico voor L. Rosseti Cesena
75' Doelpunt Cesena Doelpunt Alejandro Rodriguez Cesena
77' Wissel Lecce Wissel D. Mannini voor G. De Feudis Lecce
79' Wissel Cesena Wissel F. Renzetti voor A. Ragusa Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Cesena - Lecce
Opstellingen Cesena - Lecce

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cesena - Lecce

Cesena en Lecce spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Cesena en Lecce elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cesena 0
Winst Lecce 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cesena - Lecce Opstelling Cesena Opstelling Lecce Live Cesena - Lecce Live Cesena - Lecce kijken Cesena - Lecce kijken Live Cesena - Lecce stream Cesena - Lecce Fox Sports Nabeschouwing Cesena - Lecce Uitslag Cesena - Lecce Statistieken Cesena - Lecce Coppa Italia 2015/2016 Cesena - Lecce wedden Cesena - Lecce gokken Cesena - Lecce Unibet