Nabeschouwing Chievo - Salernitana (0-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2015/2016

Maandag 17 augustus 2015 - 19:00 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Chievo het maandag 17 augustus 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana.

Via de Chievo - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Salernitana (0-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Chievo en Salernitana is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salernitana. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Salernitana dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 120e minuut dacht Salernitana op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Bovo. Helaas voor Salernitana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Salernitana die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Salernitana
LIVE Chievo - Salernitana 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Pestrin Salernitana
33' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Franco Salernitana
36' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Denilson Gabionetta Salernitana
41' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
56' Wissel Salernitana Wissel D. Sciaudone voor D. Moro Salernitana
63' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
65' Wissel Chievo Wissel A. Christiansen voor I. Radovanović Chievo
65' Wissel Salernitana Wissel G. Troianiello voor A. Russotto Salernitana
74' Wissel Salernitana Wissel A. Bocchetti voor R. Schiavi Salernitana
82' Wissel Chievo Wissel D. Dainelli voor A. Gamberini Chievo
82' Wissel Chievo Wissel S. Pepe voor V. Birsa Chievo
94' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor D. Sciaudone Salernitana
120' Doelpunt Salernitana Doelpunt A. Bovo Salernitana