Nabeschouwing Crotone - FeralpiSalò (1-0) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 9 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Crotone het zondag 9 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò.

Via de Crotone - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - FeralpiSalò (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Crotone en FeralpiSalò is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van P. De Giorgio. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut kreeg S. Guerra van FeralpiSalò voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FeralpiSalò de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crotone - FeralpiSalò
1
0
LIVE Crotone - FeralpiSalò 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Crotone Gele kaart voor B. Martella Crotone
34' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor S. Guerra FeralpiSalò
40' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Tounkara Crotone
40' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor O. Leonarduzzi FeralpiSalò
41' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor A. Ranellucci FeralpiSalò
45' Doelpunt Crotone Doelpunt P. De Giorgio Crotone
56' Wissel Crotone Wissel A. Salzano voor A. Barberis Crotone
58' Tweede gele kaart FeralpiSalò Tweede gele kaart voor S. Guerra FeralpiSalò
59' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor A. Pinardi FeralpiSalò
73' Wissel FeralpiSalò Wissel N. Romero voor A. Settembrini FeralpiSalò
76' Wissel Crotone Wissel G. Torromino voor F. Ricci Crotone
80' Wissel FeralpiSalò Wissel V. Fabris voor G. Greco FeralpiSalò
85' Gele kaart Crotone Gele kaart voor Claiton Crotone
87' Wissel FeralpiSalò Wissel G. Zerbo voor R. Tantardini FeralpiSalò
89' Wissel Crotone Wissel A. Galardo voor G. Zampano Crotone