Nabeschouwing Latina - Pavia (1-4) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 9 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Latina het zondag 9 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pavia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Domenico Francioni in Latina.

Via de Latina - Pavia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Latina - Pavia (1-4)

Het Coppa Italia duel tussen Latina en Pavia is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Pavia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Pavia op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Bellazzini. Helaas voor Pavia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Latina dat via N. Talamo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Cesarini dacht na 77 minuten te scoren voor Pavia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Pavia via T. Bellazzini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Pavia via A. Malomo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Latina - Pavia
1
4
LIVE Latina - Pavia 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Latina - Pavia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Latina Gele kaart voor A. Esposito Latina
45' Gele kaart Pavia Gele kaart voor A. Marino Pavia
48' Gele kaart Latina Gele kaart voor F. Valiani Latina
56' Doelpunt Pavia Doelpunt T. Bellazzini Pavia
58' Wissel Latina Wissel N. Talamo voor Jéffe Latina
58' Wissel Latina Wissel P. Regoli voor A. Esposito Latina
61' Doelpunt Latina Doelpunt N. Talamo Latina
63' Gele kaart Pavia Gele kaart voor T. Bellazzini Pavia
66' Wissel Pavia Wissel A. Rosso voor A. Cristini Pavia
72' Gele kaart Latina Gele kaart voor J. Minala Latina
75' Gele kaart Latina Gele kaart voor N. Ammari Latina
77' Doelpunt Pavia Doelpunt A. Cesarini Pavia
79' Doelpunt Pavia Doelpunt T. Bellazzini Pavia
80' Wissel Latina Wissel F. Roberti voor J. Minala Latina
84' Doelpunt Pavia Doelpunt A. Malomo Pavia
85' Wissel Pavia Wissel S. Del Sante voor M. Marchi Pavia
88' Wissel Pavia Wissel F. Carraro voor T. Bellazzini Pavia