Nabeschouwing Matera - Südtirol (0-1) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 2 augustus 2015 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Matera het zondag 2 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Südtirol.

Via de Matera - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Matera - Südtirol (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Matera en Südtirol is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Südtirol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht Südtirol op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Kirilov. Helaas voor Südtirol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Matera - Südtirol
LIVE Matera - Südtirol 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Matera - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Südtirol Doelpunt R. Kirilov Südtirol
46' Wissel Südtirol Wissel A. Bandini voor M. Tagliani Südtirol
55' Wissel Matera Wissel F. De Rose voor S. DAngelo Matera
63' Wissel Matera Wissel F. Pagliarini voor M. Carretta Matera
63' Wissel Südtirol Wissel A. Spagnoli voor P. Maritato Südtirol
75' Wissel Südtirol Wissel M. Cia voor H. Fink Südtirol
76' Wissel Matera Wissel G. Rolando voor A. Meola Matera
Video hoogtepunten en samenvatting Matera - Südtirol
Opstellingen Matera - Südtirol

Voorbeschouwing Matera - Südtirol

Matera en Südtirol spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Matera en Südtirol in de Coppa Italia vond plaats op 4 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Südtirol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Südtirol favoriet. 1 keer wist de ploeg van Matera te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Matera. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.