Nabeschouwing Milan - Alessandria (5-0) || Coppa Italia 2015/2016

Dinsdag 1 maart 2016 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Milan het dinsdag 1 maart 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Alessandria.

Via de Milan - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Alessandria (5-0)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Alessandria is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ménez. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Milan dat via A. Romagnoli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Ménez dacht na 39 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Milan via R. Sabato, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Milan via M. Balotelli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Milan - Alessandria
5
0
LIVE Milan - Alessandria 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Milan Doelpunt J. Ménez met assist van K. Honda Milan
24' Doelpunt Milan Doelpunt A. Romagnoli met assist van J. Kucka Milan
39' Doelpunt Milan Doelpunt J. Ménez met assist van A. Poli Milan
46' Wissel Milan Wissel J. Mauri voor J. Kucka Milan
58' Wissel Milan Wissel K. Boateng voor G. Bonaventura Milan
62' Wissel Alessandria Wissel M. Marconi voor S. Iocolano Alessandria
71' Wissel Alessandria Wissel A. Mezavilla voor M. Loviso Alessandria
76' Wissel Milan Wissel C. Bacca voor J. Ménez Milan
80' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt R. Sabato Milan
83' Wissel Alessandria Wissel R. Bocalon voor S. Branca Alessandria
89' Doelpunt Milan Doelpunt M. Balotelli met assist van J. Mauri Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Alessandria
Opstellingen Milan - Alessandria

Voorbeschouwing Milan - Alessandria

Milan en Alessandria spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Alessandria in de Coppa Italia vond plaats op 26 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alessandria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.